Teknoloji

2024 Volkswagen Touareg Tanıtıldı

Popüler SUV modeli Volkswagen Touareg makyajı . Eskisinden çok daha yakışıklı görünmeye başlayan otomobil, yenilikçi teknolojileri ile de tüketicileri mest edecek gibi görünüyor. Yarından itibaren bazı ülkelerde satışına başlanacak otomobilin Türkiye’de de geldiğinde dikkatleri üzerine çekeceği kesin. Pekala, makyaj Touareg, tüketiciye ne vaat ediyor?

Volkswagen’in premium SUV’u her zaman heybetli bir görünüme sahip olmuştur. Bu görünüm, yapılan makyajla maksimize edildi. Oldukça geniş bir ızgara ve panjur tasarımının tercih edildiği otomobil, yepyeni bir otomobil. matris LED far ile donanımlı. 19 binden fazla mikro LED aydınlatmaya sahip olan far tasarımı araca çekici bir hava katmış. ” IQ.LIGHT HD“” olarak adlandırılan aydınlatma teknolojisinin, Touareg’in önünü her zaman parlak bırakırken, karşıdan gelen sürücülerin gözlerini koruyacağına dikkat edilmelidir.

Volkswagen Touareg ile tanışın

Makyajlı Volkswagen Touareg’in arka kısmında da önemli değişiklikler görüyoruz. Bu içerikte; aracın arkasında kırmızı renk Volkswagen logosuna sahiptir. Ayrıca markanın diğer SUV modellerinde tercih ettiği boylamasına aydınlatma, artık Touareg’de de mevcut. Tüm bunlara ek olarak; Ön tarafta gördüğümüz L harfi şeklindeki aydınlatmanın arka kısımda da tercih edildiğini görüyoruz. Bu durum, araç sportifayrıca biraz hava kattı.

Premium SUV’un içi olabildiğince lüks. 12 inç Tam dijital ekran boyutunda olan otomobilde ayrıca 15 inçlik dev bir bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Orta konsolda küçük bir vites topuzu ve etrafına yerleştirilmiş bardaklık, elektronik park freni ve klima kontrol butonlarını gördüğümüz makyajlı Touareg’in ön konsolunda ve kapılarında ambiyans aydınlatması bulunuyor. Şirket, standart ses sisteminin uyarlandığını onaylar ve 45W hızlı şarj desteğiUSB Type-C girişlerinin eklendiğini belirtti.

Volkswagen Touareg’in kaputunu kaldırdığımızda tüm tüketicilerin düşünüldüğünü görüyoruz. Çünkü bu araç benzin, dizelveya melez Motor seçeneği ile satın alınabilir. Bu içerikte; tüketiciler bir turboşarjlı fuel oil, iki turbodizel ve iki plug-in hibrit kurulum arasında seçim yapacak. 8 vitesli otomatik şanzıman ile dört tekerlekten çekiş sunar 4 HAREKETsistem bu araçta standart olarak bulunacaktır.

Volkswagen Touareg’in yenilikçi teknolojilerinden bahsedelim. bu araçta yeni bir askıya alma sistem vardır. Bu süspansiyon, aracın tavanına yerleştirilen sensörler ile tavandaki yükleri algılayarak en optimum sürüş dinamiklerini buna göre ayarlayabiliyor. Ayrıca yarı otonom sürüş imkanı sunan Seyahat Asistanı, uzaktan da kontrol edilebilen Park Assist Plus, aracın arkasına römork takılması durumunda dönüş yardımı sağlayan Trailer Assist ve Gece Görüş gibi teknolojiler, Touareg’in teknolojileridir. isteğe bağlı teknolojilerArasında.

Volkswagen tarafından yapılan açıklamalara göre makyajlı bir Touareg’e sahip olmanın maliyeti 69.200 Euro’dan başlayan fiyatlarla başlayacak. Ekipman seviyesi yükseldikçe fiyat 100 bin avroya kadar çıkacak. Bu araba Türkiye’ye ne zaman gelecek? Bilinmeyen.

“Buna gücüm yetmez” diyenler için: Makyajlı Opel Corsa da tanıtıldı:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu